Fenjal med nya produkter inför 50 års jubileum


Nu inför högtiden av att Fenjal fyller 50 år i Sverige, lanseras två klassiker bland deras produkter. Dels fenjals allra första artikel, badoljan "Classic Créme Bath Oil" och även "Fenjal Classic Shower Mousse" med ett fantastiskt krämigt och findoftande lödder.

 

Fenjal är en doftbaserad hudvårds -serie med en mycket hög kvalité och som är tillverkad i Schweiz. I produktserien Classic ”SPA -skincare” finns body lotion, shower, badolja, tvål och deo.

Utöver doft så innehåller även "Fenjal Classic" en hög dos av vårdande ämnen och inriktar sig till kvinnor som vill ha hudvård med en hög kvalité. "Fenjal Classic är framtaget för att det ska vara möjligt att få en känsla av lyx till ett rimligt pris.

En speciell badupplevelse får man med "Fenjal Classic Créme Bath Oil"De uppfriskande, näringsrika och mjukgörande essentiella växtoljorna i "fenjal Classic Créme Bath" löses totalt upp i vattnet. En portion av oljan skapar ett findoftande bad ger total avslapning och som dessutom återfuktar huden. Huden blir väldigt mjuk och barns-len. Den fantastiska doften består av bergamott, apelsin, påkostad patchouli, exotiskt cederträ och ros, jasmin samt vanilj som gör doften suverän.

Fenjal 's samtliga artiklar är dermatologiskt provade och är innehåller inget från parabener, mineraloljor eller alkohol.

Fenjal Classic Créme Bath Oil, 125ml, rek utpris: 99kr 
Fenjal Classic Shower Mousse, 200ml, rek utpris: 85kr

Fenjal Classic säljs här på beutybynet.com till mycket bra priser!

Online shopping Nordics AB 0rg nr 559075-3876/ beautybynet
Fendergatan 4. 120 71 Stockholm
Tel. 0762 - 56 66 40
E-post: beautybynet@gmail.com
MAKE UP | MANIKYR & PEDIKYR | HUD & KROPPSVÅRD | BAD & SPEGLAR | HÅRVÅRD
HÅRACCESSOARER | NECESSÄRER | KAMPANJER | BUTIKSSORTIMENT - STORPACK